Gepost op

We hebben gewonnen!

Specsavers is een winkel voor oog- en hoorzorg voor iedereen. Ze verkopen niet alleen brillen en hoortoestellen maar ze steunen ook lokale doelen. Daarvoor hebben ze een stichting opgericht, de Stichting Specsavers Steunt. Wij hadden onze Stichting aangemeld bij Specsavers in de hoop dat wij daarmee financiële steun zouden krijgen. En dat is gelukt! Het winkelteam heeft Stichting Dierenweiden Lelystad gekozen uit de top 3.
Vanaf 1 januari 2018 gaat Specsavers Lelystad, daarom een jaar lang sparen voor onze Stichting. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, doneert de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. De spaarronde loopt tot en met 31 december 2018. Pas in 2019 is de opbrengst voor onze Stichting bekend. We moeten dus nog wel even geduld hebben.
In de loop van het jaar informeert Specsavers de lokale media om aandacht te vragen voor ons goede werk en de steun van Specsavers Lelystad. Ze sturen in december ook een persbericht naar de lokale media waarin ze bekendmaken dat Specsavers Lelystad voor ons gaat sparen. Iedereen die op ons gestemd heeft bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: