Welkom bij de kinderboerderij(en) Lelystad

Welkom bij de Stichting Dierenweiden Lelystad.

ACTUELE INFORMATIE per dierenweide vindt u ook op Facebook. In de kolom naast deze tekst vindt u het laatste bericht van elke kinderboerderij. Via een klik op het Facebook-adres komt u op de pagina. Foto’s bij Facebook-berichten zijn op deze site helaas niet zichtbaar.

Bovenin de horizontale menubalk treft u een pagina per boerderij aan, waar ook de meest recente Facebook-berichten worden weergegeven.

BEZOEKERS

De Kinderboerderij(en) zijn  elke middag open, van 13:30 tot 16:30 uur als er voldoende vrijwilligers zijn en er geen extreme weersomstandigheden zijn of worden verwacht.

Omdat de Kinderboerderijen zichzelf financieel moeten bedruipen, vragen wij aan onze (trouwe) bezoekers ons financieel te steunen. U kunt een gift overmaken op bankrekening: NL13 RABO 0174939612, t.n.v. Stichting Dierenweiden Lelystad.

BUITEN OPENINGSTIJDEN

Voor groepen van (circa) 15 personen zijn we flexibel in onze openingstijden. Bezoeken zijn veelal in de ochtend mogelijk tegen een vergoeding. Voor peuterscholen wordt € 20,- en voor basisscholen € 25,- gerekend. In de vroege avond kunnen besloten kinderfeestjes worden gehouden.

Een arrangement met een drankje en hapje (limonade & koekje) en desgewenst andere zaken kan geleverd worden tegen bijbetaling. Neem contact op om een bezoek te plannen en inhoudelijk voor te bereiden. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw Kunst via 06 – 1667 6072.

Voor het basisonderwijs is een speurtocht beschikbaar voor € 2,- per kind of deelnemer. Deze bestaat uit verschillende versies zodat niet iedereen precies dezelfde vragen krijgt. Er wordt een controleformulier verstrekt.

Voor het gebruik van een overdekte ruimte of binnen accommodatie voor het geven van onderwijs, wordt € 5,- per uur in rekening gebracht.

De boeking is definitief na ontvangst van het bedrag uiterlijk 5 werkdagen voor de dag van het bezoek op onze bankrekening:   NL13 RABO 0174939612, t.n.v. Stichting Dierenweiden Lelystad.

Als het bezoek niet doorgaat, om welke reden dan ook, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.

 

VRIJWILLIGERS

Om te kunnen garanderen dat de dierenweiden elke middag open zijn, hebben we veel vrijwilligers nodig. Wilt u een bijdrage leveren, neem dan contact met ons op via dierenweidenlelystad@gmail.com

 

1 week ago

Stichting Dierenweiden Lelystad - De Knotwilg

Vandaag hebben de cavia’s van onze collega Eric een mooie nieuwe villa gekregen

1 month ago

Stichting Dierenweiden Lelystad - het Stadspark

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1106857965991311&id=770330969644014

Het was een super opkomst op de kinderboerderij het Stadspark tijdens het Halloween feest En een hoop ouders en kinderen waren verkleed Een kleine indruk van deze zeer geslaagde Halloween speurtocht tot volgend jaar