Organisatie

 

De Stichting Dierenweiden Lelystad is opgericht eind 2012. De Stichting heeft een bestuur dat wordt ondersteund door vrijwilligers waaronder twee vaste coördinatoren.
Het bestuur bestaat momenteel uit Pauline Kunst (voorzitter) en Pim Bruins (secretaris). De post van penningmeester is momenteel vacant.

Naast de coordinatoren zijn via Concern voor Werk door de gemeente twee personen bij de Stichting te werk gesteld. Zij zijn op werkdagen ‘s middags aanwezig op de dierenweiden.
Onze vrijwilligers voeren en verzorgen de dieren. Verder voeren zij het dagelijks onderhoud uit aan stallen en terreinen, houden toezicht en informeren onze bezoekers.

De Stichting is voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Wij hebben mensen nodig die zich met een zekere regelmaat willen inzetten voor onze dieren (verzorging) en hun leefomgeving (onderhoud van opstallen e.d.).
Ook stagiaires zijn welkom. Wil je je een (deel van) je stage op een dierenweide doen neem dan via deze website contact met ons op. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Je vindt ons op http://www.stagemarkt.nl/Zoeken

.facebook_1455097219578

Jaarverslagen van Stichting Dierenweiden Lelystad

Jaarverslag 2015