Gepost op

Griezelkinderfeest was een groot succes

foto van Stichting Dierenweiden Lelystad - het Stadspark.

Op zaterdag 28 oktober stonden er al heel veel kinderen te wachten toen de hekken van de kinderboerderij om 19 uur eindelijk open gingen. Deze avond waren er niet alleen dieren te zien maar er waren ook vreemde figuren die er soms erg spookachtig uit zagen. Het was de bedoeling dat jongens en meisjes, die daar dapper genoeg voor waren, aan deze vreemde figuren zouden vragen of ze een vraag hadden. En als het antwoord ‘ja’ was, dan stelde de griezelige figuur een moeilijke vraag. Bijvoorbeeld: hoe heet de mond van een kip? Het antwoord is natuurlijk: snavel. En zo waren er nog 8 vragen. De beginletters van het antwoord op die vragen vormden samen het woord ‘vleermuis’.  De beloning voor iedereen die het woord had gevonden, was wat lekkers en een bekertje warme chocolademelk. De belangstelling was zo groot dat de chocolademelk niet meer op tijd opgewarmd kon worden en op den duur was de chocolademelk zelfs helemaal op terwijl er nog steeds kinderen bij kwamen. Jammer, maar we hopen dat jullie het toch leuk gevonden hebben.
Onze dappere bezoekers konden na de speurtocht een lekker broodje bij het kampvuur bakken of een spook knutselen. Voor het brood bakken moest je wel een doorzetter zijn want in de loop van de avond begon het te regenen.
We hebben ze niet precies geteld maar we denken dat er ongeveer 130 kinderen met hun ouders/verzorgers zijn geweest. Wij vonden dat een groot succes en hopen dat jullie er volgend jaar weer zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: